Studio M je preselio u Zagreb. Nalazimo se na adresi Račkoga 12.

Posjetite našu novu web stranicu: https://somato-zg.eu

Sportaonica

Inačica za ispisInačica za ispis

Kineziterapija Studio MSportska igraonica za djevojcice i djecake od 3-7 godina

Sportaonica- Sportska igraonica za djevojcice i djecake od 3-7 godinaDan otvorenih vrata za djecu i roditelje

05.10.2014. od 16-19 sati Nedjelja

Sportska igraonica je izvrstan temelj za daljnje pohađanje određeih sportskih aktivnosti Vašeg djeteta.Kroz igru i veselje Vaše djete će naučiti osnovne sportske korake i poboljšati kordinaciju. Program je izrađen od strane stručnog kineziologa i ima veliki utjecaj na razvoj biotičkih motoričkih znanja.

Izrada programa: prof. kineziologije Zoran Ćuić
Voditelj programa: Josip-Juraj Tominac 

 

Zoran Ćuić profesor kineziologije radi u V. osnovnoj školi Bjelovar kao profesor tjelesnog i kineziterapeut. Od 1989. prof. Ćuić je kondicijski trener košarkaških, rukometnih i nogometnih klubova, a od 1998. je trener Atletskog kluba Sokol Bjelovar za osobe s invaliditetom. Kao trener je sudjelovao na Paraolimpijskim igrama u Pekingu i Londonu i trenirao nekoliko svjetskih i europskih prvaka. 

2011. proglašen je trenerom godine Republike Hrvatske, a 2012. dodjeljeno mu je priznanje "Plaketa Tihomir Trnski " za izuzetne rezultate na obrazovnom, kulturnom, sportskom i drugim područjima kulturnog života Bjelovarsko -bilogorske županije.

Josip Juraj Tominac osvajač prvenstva Hrvatske i kupa Hrvatske kao igrač Dinama. Osvajač je zlatne lopte na  prvenstvu Sveučilišta u Zagrebu. Radio je s djecom u " Akademiji Silvio Marić " u Zagrebu. Profesionalno se bavi nogometom zadnjih deset godina.

Treninzi će se održavati :

Ponedjeljak - Petak od 16-17 sati

Subota 10-11 sati i Nedjelja 16-17 sati 

Sportska igraonica - Sportaonica - za djecu od 3-7 godina - Studio M Bjelovar