Studio M je preselio u Zagreb. Nalazimo se na adresi Račkoga 12.

Posjetite našu novu web stranicu: https://somato-zg.eu

O nama

Inačica za ispisInačica za ispis

 

CILJ 

Naš  cilj je individualni pristup svim  polaznicima. Nastojimo  udovoljiti njihovim zahtjevima i potrebama. Stručno i obučeno osoblje procjenjuje fizičke mogućnosti svakog pojedinca i savjetuje način treninga koji odgovara upravo toj osobi, uzimajući u obzir stanje kralježnice, mogući višak tjelesne težine, prijašnje  ozljede, dob, posao kojim se bavi.  Naša filozofija je:  „Svi mogu postići zadane ciljeve“.  Nema neostvarivog, što dokazuju i brojni zadovoljni  polaznici  Studija M, koji su naši višegodišnji članovi.

 

OPIS

Stručna voditeljica Studia M  Marijana Perković osnovala je bodibilding klub 2004. godine, koji kasnije prerasta u poduzeće za  pružanje usluge rekreacije i edukacije. Veliko znanje na području pilatesa, koje je stekla edukacijama i konvencijama u Hrvatskoj i Nizozemskoj, bile su temelj za daljnji razvoj široke palete usluga koje danas Studio M pruža svojim korisnicima.  Marijana 2011. godine postaje certificirani instruktor vježbi na TRX-u, jednom od  najpopularnijih rekvizita današnjice. Studio M osim vježbi pilatesa i na Trx-u, nudi aerobne treninge na Flowinu, step klupicama, a tu je i popularni Crossfit.

Studio M nudi korištenje najmodernije opreme koja prati svjetske trendove i novitete.  Trx, rip trainer, kettlebell, flowin. Vježbe  pilatesa radimo s velikim i malim loptama, gumama, štapovima, pilates rolerima i toning balls-ima.

Dugogodišnje povjerenje i sjajni rezultati koje postižu naši polaznici najveća su potvrda našeg rada i brige za polaznike te praćenja trendova i ulaganja u edukacije. Pohvale koje nam svakog dana upućuju naši polaznici odlična su motivacija za sadašnji i budući rad i napredak.

U Studiju M, osim što treniramo, mi se zabavljamo, družimo i smijemo. Zato možemo reći da se osjećamo kao velika sretna obitelj. Dođite na samo jedan trening (prvi trening je gratis) i uvjerite se u istinitost te tvrdnje.

Marijana Perković

Certificirani instruktor