Naša ponuda

pregled svih usluga

Teretana

Opremljena najmodernijom opremom, osim rekreativnih oblika treninga, mršavljenja i oblikovanja tijela, u teretani uspješno provodimo postoperacijsku i predoperacijsku rehabilitaciju sportskih i drugih ozljeda koljena, kralježnice drugih problema i stanja.

Grupa kineziterapije

pogodno za sve koji imaju problema sa kralježnicom: bolove u lumbalnom ili vratnom skolioze i lordoze.

DNS

 
DNS - dinamična neuromuskularna stabilizacijadinamična neuromuskularna stabilizacija - metoda rehabilitacije po Praškoj školi koja je postala najzastupljenija metoda rješavanja bolnih stanja tijela. Pogodna za sve kojima je potreban bilo koji oblik rehabilitacije -radi se samo individualno na osobnom treningu.

Osobni trening

individaualni rad sa trenerom ili terapeutom daje najbolje rezultate u radu s klijentom. Osobni pristup i detaljno prilagođen program i plan rada dovodi do brzih rezultata kod rehabilitacije ili potrebnih sportskih dostignuća svakog pojedinog klijenta.

Pilates

za mobilnost kralježnice - pogodan za sve dobne skupine osoba koje nemaju većih zdravstvenih problema.

Yoga

za fleksibilnost, pogodna za sve dobne skupine osoba koje nemaju većih zdravstvenih problema.

ACF

athletic cardio fitnes - baziran na osnovnim atletskim pokretima, trening visokog intenziteta, pogodan za mršavljenje i oblikovanje. Za zdrave osobe bez oštećenja koljena, kralješnice i dr.

TRX - total resistance exercise

total resistance exercise - Visoko intenzivan oblik treninga baziran na korištenju vlastite težine tijela,uz pomoć rekvizita.Treningom se razvija izdržljivost,snaga,kondicija i koordinacija. Pogodan za zdrave osobe,bolje fizičke spreme i koordinacije.

TRX - sport medicine

Grupa TRX-a sa prilagođenim i modificiranim vježbama pogodna za početnike i rehabilitaciju.

Crossfit

snaga, obikovanje, kondicija - Za zdrave ljude bolje fizičke spreme koji žele više od uobičajenog treninga.

Grupa za skoliozu i lordozu

pogodna za sve dobne skupine.

Grupa za osteoporozu

pogodna stariju dobnu skupinu.